Les Armures: ממוקמת בעיר העתיקה, מסעדה זו מציעה התמחויות שוויצריות בסביבה היסטורית.
קפה דה פריז: הבראסרי הזה הוא מוסד בז'נבה, המפורסם בזכות ה-Entrecôte Café de Paris.
Auberge du Lion d'Or: מסעדה מקסימה המגישה מנות שוויצריות וצרפתיות קלאסיות באווירה כפרית.
איזומי (Izumi): לאלו שחושקים במטבח אסיאתי, איזומי מציעה שילוב של טעמים יפניים, סיניים ותאילנדים.
Le Flacon: מקום אופנתי הידוע במטבח האקספרימטלי והבר-קיימא שלו, עם דגש על מרכיבים מקומיים ועונתיים.
Chez Ma Cousine: מקום פופולרי לעוף רוטיסרי ואוכל מנחם שוויצרי באווירה נינוחה.
Bayview by Michel Roth: הממוקמת במלון פרזידנט ווילסון, מסעדה זו בעלת כוכבי מישלן ומציעה אוכל משובח עם נוף פנורמי של אגם ז'נבה.
Rasoi by Vineet: התנסו במטבח הודי מודרני של השף
Vineet Bhatia בעל כוכב מישלן, המשלב טעמים מסורתיים עם כשרון עכשווי.
הנה כמה מנות מקומיות שאתם צריכים לנסות:
פונדו: מנה שוויצרית קלאסית בה מוגשת גבינה מותכת עם קוביות לחם לטבילה.
Rösti: מנת תפוחי אדמה שוויצרית, בדומה ל-hash browns, מוגשת לרוב כתוספת או עם תוספות שונות.
פונדו גבינה: מנה נוספת המתמקדת בגבינה, שבה חתיכות לחם בגודל נגיסה טובלים בסיר משותף של גבינה מותכת.
שוקולד: התפנקו עם שוקולד שוויצרי, עם מותגים ידועים כמו לינדט וטובלרון שמקורם בשוויץ.
מגש Gruyère: דגמו את גבינת Gruyère המפורסמת, מוגשת לעתים קרובות עם בשרים מבושלים, חמוצים ולחם טרי.
Saucisson Vaudois: נקניקיה שוויצרית מסורתית, עשויה בדרך כלל עם חזיר ומוגשת עם חרדל.
עוף בסגנון ז'נבה: עוף מבושל ברוטב יין לבן ושמנת, מומחיות מקומית.